Termeni și condiții

Stimați clienți,

Vă rugam să citiți cu atenție Termenii și condițiile de pe acest site, înainte de a face o comandă. Utilizarea site-ului www.lexsport.md și plasarea de comenzi online semnifică acceptul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile mai jos menționate.

Înainte de a face o comandă,

vă rugăm să luați legătura cu managerul nostru pentru a verifica disponibilitatea la zi a stocului. Puteți să ne scrieți un mesaj direct pe pagina noastră de Facebook sau Instagram, fie să ne telefonați la nr. +373 68 80 78 87, sau să ne scrieți la adresa lexsport2000@mail.ru

Fără nici o notificare prealabilă, administrația își rezervă dreptul de a șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-lui.

Înregistrarea ca membru

 • În utilizarea site-ului www.lexsport.md sunteți de acord să furnizați informații corecte, adevărate, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum vă sunt solicitate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.
 • Prin înregistrarea ca membru va trebui să vă alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site; orice activitate desfășurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.
 • În cazul pierderii parolei sau dacă sesizați orice semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator, vă rugăm să ne anunțați imediat despre acest lucru.

Securitatea datelor personale

 • Datele dvs. personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site.
  Ne obligam să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informațiilor furnizate de dvs. vă rugăm să consultați rubrica "Politica de confidențialitate".

Informații despre produse și livrare

 • Vă rugăm să țineți cont de faptul ca la produsele de pe acest site, culoarea pe care o vedeți dvs. depinde și de monitorul utilizat. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferențe de nuanțe: între cea de pe monitorul dvs. și cea a produsului în sine.
 • Produsele oferite de site-ul www.lexsport.md se încadrează în dimensiunile din tabelul de mărimi. Totuși, deoarece fiecare produs are anumite particularități, unele măsuri pot varia.
 • Există posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse să nu fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, stocul se poate modifica. În cazul în care un produs comandat de dvs. nu mai este pe stoc, veți fi anunțat imediat și împreună cu managerul se va găsi soluția optimă.
 • Ne rezervăm dreptul de a schimba preturile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când se modifică semnificativ condițiile economice. Prețurile de pe site-ul www.lexsport.md includ TVA.

Promoții

”LEXSPORT” SRL stabilește regulamentele promoțiilor pe care le organizează pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului www.lexsport.md și site-ul partenerilor. Promoțiile sunt valabile doar în perioada de timp specificată pe site și numai în limita stocului disponibil.

Generalități

 • ”LEXSPORT” SRL nu este responsabilă în fața nici unei persoane sau companii pentru orice fel de prejudiciu ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.
 • Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.lexsport.md și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.
 • Orice dispută intervenită va fi soluționată de instanța judecătorească competentă.
Product added to compare.