”Cine suntem?”  (sau ”Despre noi”)

”Cine suntem?” (sau ”Despre noi”)

Compania LEXSPORT a fost înființată în anul 2012. Magazin sportiv specializat în principal în vânzarea îmbrăcămintei și accesoriilor pentru fotbal, dar nu numai. În magazinul nostru vei găsi produse de calitate de la producători europeni LEGEA, DIADORA, UHL Sport, GALA etc.

LEXSPORT este cel mai vechi și cel mai mare distribuitor oficial al brand-ului italian LEGEA în Moldova. Brand-ul LEGEA reprezintă garanția unui raport avantajos preț/calitate:

-          calitatea materialelor folosite,

-          calitatea finisajelor,

-          stilul modern și estetic care dau o imagine de valoare echipei tale.

Datorită prețurilor care bat orice concurență, LEGEA asigură clubul, asociația sau echipa ta că pentru același buget poate avea un echipament sportiv superior altor mărci cunoscute. Brand-ul LEGEA conține o gamă largă de articole care se adresează tuturor sporturilor colective și individuale, oferind echipamente complete pe gustul fiecărui sportiv. Design italian, fabricate din materiale de calitate și inovative, brand-ul LEGEA exprimă look-ul european modern și este ales de sportivi din toata lumea.

Misiunea companiei LEXSPORT este de a participa activ la dezvoltarea sportului moldovenesc. Prin oferta de preț încurajăm accesul pasionaților de sport la produse calitative. Susținem viața în mișcare. Facem echipă cu tine și pasiunile tale!

Indiferent dacă ești profesionist sau sportiv amator, noi îți oferim echipamentul potrivit necesităților tale.

Pe lângă vânzarea la bucată, produsele disponibile pot fi procurate și în cantități mari, fapt pentru care vei primi o reducere considerabilă. Oferta noastră en-gross este destinată echipelor de fotbal, instituțiilor de învățământ cu profil sportiv, cluburilor și asociațiilor sportive de orice nivel etc.

Opinia ta este deosebit de importantă pentru noi.

Te încurajăm să ne scrii accesând pagina Contacte (link la contacte) sau să ne lăsați un mesaj în privat pe pagina noastră de Facebook sau Instagram (link către rețele).

All comments

Leave a Reply

Product added to compare.